EPRES™

Verzend-

en Retourbeleid

Verzendbeleid

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Luxemburg. Leveringswijze(n) word(t)(en) vermeld op moment van aankoop. Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan leveringsadres van de klant geleverd binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan “epres-haircare.be”.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij/zij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de “epres-haircare.be” was geboden.

Retourbeleid

Bij epres-haircare.be heb je 14 dagen om je product terug te sturen. Het is echter niet toegestaan het product te gebruiken. Alleen producten die niet gebruikt zijn en waarvan de originele verpakking onbeschadigd is, kunnen worden teruggestuurd.

Als je een product wilt retourneren, doorloop dan de volgende stappen:

Laat ons weten dat je het pakket terugstuurt
Stuur een e-mail naar sales@building-blocks.be en vermeld daarbij:
A) De reden van je retour
B) Het ordernummer zoals vermeldt in de orderbevestiging en factuur.

Je pakket inpakken
Stuur het product terug in de doos waarin je het ontvangen hebt. Het is hierbij belangrijk alle originele verzendstickers te verwijderen, zodat dit niet fout kan gaan bij het postbedrijf. Als je wilt ruilen of je je aankoopbedrag teruggestort wilt hebben, vermeldt dit dan ook even met een notitie. Het terugzenden van pakketten gebeurt voor eigen rekening.

Je pakket verzenden
Wanneer je het pakket hebt ingepakt dan kan je deze via het dichtstbijzijnde postkantoor verzenden. Verzend het pakket naar de volgende locatie:

BOUTIQUE BRANDS BVBA
T.a.v. Customer care epres haircare
Pareinpark 27
9120 Beveren
België

Terugstorting
Wanneer wij het pakket hebben ontvangen en de inhoud ervan hebben geverifieerd, storten wij het orderbedrag aan je terug.