ONS VERHAAL

Wij bestaan om innovatie te
stimuleren op het snijvlak van wetenschap
en creativiteit

EPRES IS ONTWIKKELD DOOR DE WERELDBEROEMDE MATERIAALWETENSCHAPPER ERIC PRESSLY EN IS DE TOEKOMST VAN HOOGWAARDIGE HAARVERZORGING. OF JE HET NU THUIS OF IN DE SALON GEBRUIKT, DE GEPATENTEERDE EPRES TECHNOLOGIE VOOR REPARATIE VAN DE HAARBAND IN ÉÉN STAP LEVERT SUPERIEURE RESULTATEN OP PROFESSIONEEL NIVEAU.

Over de oprichter

Mijn naam is Eric Pressly, de trotse oprichter van epres. Mijn pad naar innovatie begon toen ik mijn Ph.D. in materiaalwetenschappen behaalde. Ik heb aan een breed scala van projecten gewerkt, van het ontwikkelen van levensreddende medicijnen tot het pionieren in de categorie van verbindingen voor haarverzorging.

Het was mijn visie en passie die leidde tot de oprichting van epres, wat ik zie als de toekomst van hoogwaardige haarverzorging.

Gedreven door baanbrekend chemisch onderzoek, streeft epres ernaar wetenschappelijk geavanceerde haarverzorgingsoplossingen te creëren. Deze gepatenteerde, professionele formules zijn niet alleen makkelijk te gebruiken, maar zijn ook milieuvriendelijk en leveren daadwerkelijk de beloofde resultaten die jij verwacht.

NEW

BOND REPAIR TREATMENT
€48

One-step spray for at-home use.