EPRES™

FAQS

FAQS

HOE WERKT EPRES?

Onze gepatenteerde moleculaire technologie herstelt disulfidebindingen, dat zijn verbindingen die de interne structuur van gezond haar vormen. Ongeacht je haar type; als je jouw haar stijlt, permanent, föhnt, bleekt, kleurt of gewoon borstelt, raken miljoenen van deze verbindingen elke dag beschadigd. De technologie van epres herstelt deze verbinden en bouwt ze opnieuw op. Hierdoor krijg je zachter, glanzender en sterker haar dat minder pluist.

HOE VAAK KAN IK HET GEBRUIKEN? IK WAS MIJN HAAR DAGELIJKS. KAN IK HET BIJ ELKE WASBEURT GEBRUIKEN?

We raden aan om epres Bond Repair Treatment 1 á 2 keer per week te gebruiken, afhankelijk van de ernst van de haarbeschadiging. De overige dagen kan je gewoon wassen met shampoo en conditioner zoals gewend.

HEEFT DIT INVLOED OP ANDERE HECHTINGSBEHANDELINGEN OF PRODUCTEN DIE IK GEBRUIK?

Nee, epres Bond Repair Treatment zal de effecten van andere producten voor het opbouwen van de hechting niet tegengaan. We raden echter altijd aan om te testen voordat je meerdere producten mengt.

KAN IK EPRES GEBRUIKEN OP HAIREXTENSIONS?

Jazeker! Heb je extensions met tape of lijm? Wees dan voorzichtig en zorg ervoor dat je gebieden met tape of lijm vermijdt om te voorkomen dat de lijm losraakt.

HEEFT HET VOORDEEL OM HET LANGER DAN 10 MINUTEN IN MIJN HAAR TE LATEN ZITTEN? KAN IK ERMEE SLAPEN?

Hoewel de meeste resultaten al na 10 minuten zichtbaar zijn, geldt: hoe langer, hoe beter – en ja, je kunt ermee slapen!

WAT DOE IK MET MIJN LEGE CONCENTRAATFLESSEN?

Recyclen! We hebben glas gekozen omdat het recyclebaar is. Plus, elke keer dat er een navulling wordt gebruikt, wordt voorkomen dat er uiteindelijk één grote plastic spuitfles in de afvalstroom terechtkomt.

WAT IS DE BESTE MANIER OM DE BEHANDELING TE GEBRUIKEN?

We raden aan om de behandeling direct op droog haar aan te brengen en de behandeling minimaal 10 minuten te laten intrekken. Vervolgens was en stijl je het haar zoals gewoonlijk. 

KAN IK DE BEHANDELING GEBRUIKEN ALS LEAVE-IN VOOR WARMTESTYLING?

Als het gaat om styling en tools, raden we altijd aan om het haar eerst in optimale staat te brengen. Dit kan je doen door de thuisbehandeling te gebruiken; het haar te verzadigen,
het 10 minuutjes te laten inwerken en vervolgens je normale reinigingsroutine uit te voeren. Daarna is het haar klaar voor styling of gebruik van hitte tools.

MIJN CONCENTRAATFLACONS BEVATTEN WITTE DEELTJES, WAT NU?

Wees gerust, er is niets aan de hand. Wat je ziet is een kristal en kan in zeldzame gevallen voorkomen. Eenmaal gemengd met water zal deze verdwijnen.  Het zal de werking van het product op geen enkele manier beïnvloeden!

KAN IK DE BEHANDELING GEBRUIKEN ALS IK TUSSEN TWEE WASBEURTEN IN ZIT EN MIJN HAAR VUIL IS?

Absoluut! De behandeling dringt nog steeds door in het haar.

MOET IK DE GEHELE BEHANDELINGSFLES IN ÉÉN KEER GEBRUIKEN? IK HEB NOG PRODUCT OVER IN MIJN SPRAYFLACON.

Nee, het is niet nodig alles in één keer te gebruiken. Je kan het restant gewoon voor een volgende keer bewaren, zorg er alleen voor dat je het binnen 2 maanden gebruikt. Afhankelijk van de hoeveelheid haar die je hebt, haal je ongeveer 4 behandelingen uit een flacon. Je hebt dus zeker wat speling wat betreft de houdbaarheid. 

HOEVEEL TREATMENTS KAN JE UIT EEN STARTERKIT HALEN?

Uit 1 flacon kan je ongeveer 3 tot 4 behandelingen halen, afhankelijk van je haarlengte. Aangezien je bij een starterskit 2 flacons ontvangt kan je deze ongeveer 6-8 keer gebruiken.

KAN IK HET GEBRUIKEN ALS EEN LEAVE-IN BEHANDELING?

Ja, dat zou kunnen. Echter is het concentraat gebaseerd op olie, wat maakt dat je je haar uiteindelijk zal willen wassen. 

KAN IK DE BEHANDELING GEBRUIKEN VOORDAT IK MIJN HAAR LAAT KLEUREN BIJ DE KAPPER?

Als je je haar laat kleuren, raden we je kapper aan het professionele product te gebruiken
en deze direct toe te voegen aan de haarkleuring. 

IS HET PRODUCT VEGANISTISCH?

Ja, onze behandeling is veganistisch.

IS HET PRODUCT GEURVRIJ?

Onze behandeling bevat geen toegevoegde geurstoffen.

BEVAT DE BEHANDELING SILICONEN?

Nee, onze behandeling bevat geen siliconen.

WAAROM BEVAT DE BEHANDELING ALCOHOL?

Goede vraag! Niet alle soorten alcohol zijn hetzelfde. Maar wees gerust, de alcohol in onze formule is juist ontworpen om de werking van de behandeling te stabiliseren en optimaliseren. Sterker nog, je zult direct verbetering zien. Je ziet het aan jouw look, hoe je haar aanvoelt en de gezondheid van je haar na gebruik.